CollectieveKracht op 'We Doen Het Samen-festival'!

29-04-2022
Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws rondom burgercollectieven in je inbox. Denk aan interessante evenementen, nieuw onderzoek of kijk-, lees- en luistertips. 

Meld je aan

Eerdere nieuwsbrieven >

Je hebt samen met anderen een eigen organisatie opgezet om je leefomgeving te verbeteren. Maar hoe weet je hoe je burgercollectief er echt voorstaat? Dit en meer kom je te weten tijdens de workshop van CollectieveKracht op het 'We Doen Het Samen' festival op 25 juni! Kom je ook langs?

In deze interactieve workshop gaat Ton Duffhues (CollectieveKracht) in op de vraag wat een burgercollectief nodig heeft om zich actief en evenwichtig te ontwikkelen. Praktische vragen en actuele uitdagingen van burgercollectieven staan centraal in deze workshop. 

Zelfscan
Veel vragen komen terug in de zelfscan op www.collectievekracht.eu , waarmee burgercollectieven zelf ontdekken wat hun uitdagingen zijn. Medewerkers van het CollectieveKracht-team zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en burgercollectieven op weg te helpen bij het invullen van die zelfscan.

Kom je ook langs? 

Meer informatie, programma en aanmelden: https://www.wedoenhetsamen.nu

Afbeeldingen

Wat is de zelfscan van CollectieveKracht?

Cookie-instellingen