Ding mee voor de Kringlogo-prijs

16-01-2024

Speelt duurzaamheid en circulariteit een grote rol in jouw burgercollectief? Dan kun je kans maken op de Kringlogo-prijs 2024 van de Natuur en Milieufederaties.

De Natuur en Milieufederaties ondersteunen Nederlanders die zich inzetten voor een circulaire samenleving. Dit gaat om initiatieven die vermindering, hergebruik en recycling van spullen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan of campagnes om afval te voorkomen en recyclen. Ook gaat het om projecten die bepaalde producten of diensten met elkaar delen, zoals een deelauto en deelgereedschap.

In acht provincies maken mensen kans op de Kringlogo-prijs. Het gaat om de volgende provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zeeland. Per provincie zoeken de Natuur en Milieufederaties naar de meest duurzame burgerinitiatieven. 

Hoe doe je mee?
Meld het initiatief dan aan via de contactpersoon in jouw provincie. Dit kan tot en met 9 februari 2024. 

Winnen
De winnaar van de Kringlogo-prijs 2024 ontvangt een geldbedrag van 100 euro als symbool van steun en mag een jaar lang het Kringlogo gebruiken in al hun uitingen. Bovendien krijgt het meest duurzame initiatief veel landelijke en provinciale publiciteit.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen