Wooncoöperatie De Bonte Hulst

04-07-2023
0 reacties

Wij zijn woöncooperatie De Bonte Hulst! Wij gaan in Buiksloterham, Amsterdam Noord, een wooncomplex met 32 woningen in het middeldure huur segment realiseren, waarbij duurzaamheid, welzijn en gemeenschap centraal staan. Heb je interesse of wil je ons helpen? Neem gerust contact met ons op!

Wooncoöperatie De Bonte Hulst staat voor betaalbaar, gezond en duurzaam wonen in Amsterdam. Wij hebben de regie in eigen hand genomen en gaan onze dromen concreet maken. Op een kavel in Amsterdam-Noord, Buiksloterham gaan we een duurzaam, circulair en natuurinclusief gebouw met 32 middeldure huurwoningen realiseren.

Door ons gezamenlijk te organiseren en gemeenschappelijke ruimtes te delen dragen wij bij aan een meer duurzame, inclusieve en eerlijke maatschappij. Hiermee willen wij een voorbeeld zijn voor toekomstige bouwprojecten. Deze woningen maken structureel deel uit van het gereguleerde woningaanbod in Amsterdam.

Wij ontwikkelen, bouwen en beheren het appartementencomplex zonder winstoogmerk. Door de coöperatieve vorm van organiseren blijft het complex ook voor toekomstige generaties bewaard en behouden de bewoners de regie/zeggenschap over hun woonomgeving. Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, gemeenschap en welzijn. Deze waarden komen op verschillende manieren terug in ons initiatief.

Op 29 juni 2023 hebben wij een optie overeenkomst voor kavel 19F in Buiksloterham met de gemeente Amsterdam getekend. Nu hebben wij 18 maanden de tijd om de planfase voor dit initiatief af te ronden, alvorens wij kunnen beginnen met de bouw van ons appartementencomplex.

Heb je interesse of wil je ons helpen? Neem gerust contact met ons op!

De Bonte Hulst is ook te zien in de webdocumentaire 'Collectief Eigendom' van Amsterdam Alternative. 

Afbeeldingen

De Bonte Hulst in webdocumentaire Collectief Eigendom

Wonen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen