Submenu

'We Doen Het Samen' Festival

Begin

25-06-2022 om 10:00

Einde

25-06-2022 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Prodentfabriek, Amersfoort

KNHM Foundation en VSBfonds, partners van CollectieveKracht, organiseren op zaterdag 25 juni een nieuwe editie van het jaarlijkse 'We Doen Het Samen' Festival!

Je hebt samen met anderen een eigen organisatie opgezet om je leefomgeving te verbeteren. Maar hoe weet je hoe je burgercollectief er echt voorstaat? Dit en meer kom je te weten bij de stand van CollectieveKracht tijdens het 'We Doen Het Samen' festival op 25 juni! Kom je ook langs? 

In deze interactieve workshop gaat Ton Duffhues (CollectieveKracht) in op de vraag wat een burgercollectief nodig heeft om zich actief en evenwichtig te ontwikkelen. Praktische vragen en actuele uitdagingen van burgercollectieven staan centraal in deze workshop. 

Zelfscan
Veel vragen komen terug in de zelfscan op www.collectievekracht.eu , waarmee burgercollectieven zelf ontdekken wat hun uitdagingen zijn. Medewerkers van het CollectieveKracht-team zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en burgercollectieven op weg te helpen bij het invullen van die zelfscan.

Kom je ook langs? 

Meer informatie: https://www.wedoenhetsamen.nu

 

Cookie-instellingen