Submenu

Pitch je project bij een financier #2

Begin

02-05-2022 om 14:30

Einde

02-05-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zoom

Ben je met je organisatie op zoek naar financiering? Of heb je een kennisvraag rond het creëren van een duurzaam verdienmodel of het sluiten van je businesscase? En wil je daarover vrijblijvend in gesprek met leden van het Financelab (Stichting DOEN, KNHM, Triodos Bank, ABN AMRO, Rabobank)?

Dan ben je welkom bij de volgende (digitale) editie van “Pitch je project bij een financier” van het CollectieveKracht-platform, begin mei. De deelnemende financiers:

2 mei 14:30-16:00: Stichting DOEN, Triodos Bank, ABN AMRO, Social Impact Fonds Rotterdam

13 mei 12:30-14:00: KNHM Foundation

Nog te bepalen datum: Rabobank / Rabo Foundation

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Tijdens het (digitale) evenement zal je twintig minuten de tijd hebben om één-op-één in gesprek te gaan met de door jouw gekozen financier. Zij staan open voor allerlei vragen rond financiering. Wel vragen we je om een korte motivatie te schrijven waarom je specifiek met deze instelling in gesprek wilt gaan en waarover. Zo kan de financier zich ook voorbereiden en kunnen de twintig minuten ten volle besteed worden aan het vooruit helpen van jouw burgercollectief. 

Let op: de inschrijfdatum sluit 28 april dus meld jouw collectief snel aan! 

Vragen? Laat het ons weten via collectievekracht@rsm.nl

In de toekomst op de hoogte gehouden worden van dit soort evenementen? En toegang krijgen tot alle interactieve kennisonderdelen van CollectieveKracht? 

Meld jouw burgercollectief dan nu aan.

Cookie-instellingen