Submenu

Festival 'We doen het samen!'

Begin

13-04-2024 om 00:00

Einde

14-04-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je jouw burgerinitiatief een boost geven? Werk je met burgerinitiatieven en wil je weten hoe je ze beter kunt ondersteunen? Kom dan naar het We Doen Het Samen! Festival in Amersfoort voor inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante (online) workshops.

Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Bekijk het programma. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met burgerinitiatieven!

Bestel je ticket

Het festival vindt plaats op 13 april vanaf 10:00u in de Prodentfabriek in Amersfoort. Bij het bestellen van je ticket kun je je direct inschrijven voor de workshops en sessies. Ook CollectieveKracht doet mee. Samen met Katalys organiseren we een vervolgsessie op het evenement dat we in januari organiseerden over de financiering van burgercollectieven. 

Cookie-instellingen