Submenu

Rotterdamlezing - Hoe waarde weerbaar wordt: bouwen aan de gemeenschapseconomie in Rotterdam

Begin

13-05-2024 om 19:00

Einde

13-05-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Debatpodium Arminius

Het vertrouwen in de overheid is bij veel mensen laag. Tegelijkertijd toonde recent onderzoek naar fraude ook een enorm wantrouwen vanuit de overheid in de welwillendheid van burgers aan. Hoe lossen we dit op? Zijn de vele burgercollectieven in Rotterdam de 'missing link' tussen burgers en o

Hoogleraar Tine de Moor neemt je mee in de wereld van burgercollectieven tijdens de 20e Rotterdamlezing. Een burgercollectief is een groep mensen die zich verenigen om gemeenschappelijke doelen na te streven die relevant zijn voor hun gemeenschap. Op maandag 13 mei vertelt ze hoe burgercollectieven de stad Rotterdam helpen en kunnen helpen in de toekomst.

De Rotterdamlezing vindt plaats in Debatpodium Arminius en is gratis bij te wonen voor alle ge├»nteresseerden. We vragen je wel vriendelijk om je vooraf aan te melden via de onderstaande knop. 

Reserveer hier je plek

De organisatie streeft ernaar om inclusieve, toegankelijke evenementen te organiseren zodat iedereen volledig kan deelnemen. Als je toegankelijkheids- of ondersteuningsvereisten hebt om volledig te kunnen deelnemen, of heb je een algemene vraag, laat het dan weten door een e-mail te sturen naar ceremonies@eur.nl.

Bekijk de thema's en sprekers van de Rotterdamlezingen in voorgaande jaren

Cookie-instellingen