Casa Calor

11-10-2023

Casa Calor is een wooncoƶperatie in oprichting. Met een groep mensen zijn ze op zoek naar een nieuwe plek om te wonen in de regio Utrecht. Een leegstaand pand bijvoorbeeld, om te verbouwen via herbestemming. Of een nieuwbouwproject, een ecodorp, of het verbouwen van een boerderij via erfdelen.

Ons doel is om samen te leven in een mix van generaties. Af en toe samen klussen of eten is vanzelfsprekend. Uiteraard op basis van vrijwilligheid. Wij staan voor gelijkheid, zonder onderscheid in religie, geaardheid of afkomst.

Wij zijn op zoek naar een groot pand of nieuwbouwinitiatief in Utrecht of de directe omgeving. In ons wooncomplex willen alle huishoudens een zelfstandige wooneenheid met een eigen voordeur, die bij voorkeur open kan blijven staan. Daarnaast is het onze wens een gemeenschappelijke ruimte te hebben voor ontmoeting, werk, studie en ontspanning. Te denken valt aan een ruimte met een eenvoudige keuken, waarin gekookt kan worden, waar mensen kunnen zitten werken, waar we af en toe samen kunnen eten. Deze ruimte staat ook open voor buurtinitiatieven.

Afbeeldingen

Wonen

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen