Vereniging Groeneburenhof

11-01-2024

Vereniging Groeneburenhof is een woongroep voor 50 plussers die in een sociale context in een duurzaam appartementencomplex (15 appartementen) willen samenwonen. Het complex wordt in CPO-vorm ontwikkeld.

Het Groeneburenhof wil voor vijftigplussers een levensloopbestendig, duurzaam en energieneutraal wooncomplex realiseren met zelfstandige wooneenheden en gezamenlijke ruimten. Door onderlinge steun en inspiratie zijn bewoners in staat om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. We zien binnen een aantal jaar een boeiende groep mensen voor ons: mensen die elkaar kennen, respecteren, elkaars talenten zien, waarderen, inspireren en elkaar ondersteunen op basis van wederkerigheid.

Zij zijn de bewoners van een mooi, duurzaam, circulair wooncomplex met drie verdiepingen met appartementen. Het is een speels gebouw met in- en uitspringende balkons en een lift, veilig en comfortabel, en met een grote groene tuin die door de bewoners zelf is vormgegeven.

Er zijn zo’n 12 tot 15 zelfstandige wooneenheden, een gezamenlijke ontmoetingsruimte, een gezamenlijke logeerkamer en een gezamenlijke fietsenstalling en werkplaatsje, ook voor tuingereedschap. Wellicht ook elektrische deelauto’s.Het wooncomplex biedt wooncomfort in een sociale, groene woonomgeving en bevindt zich dicht bij het openbaar vervoer, winkels en een gezondheidscentrum. De toekomstige bewoners hebben vanaf het begin inspraak bij de planontwikkeling en de indeling van het eigen appartement.

Afbeeldingen

Wonen

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen