Stichting Future 4 MS

14-02-2024
0 reacties

Stichting F4MS is voornemens een wooninitiatief op te richten ten behoeve van mensen met MS en/of andere chronische aandoeningen.

We streven ernaar om een positieve en stimulerende plek te creëren waar mensen met deze aandoening kunnen wonen en hun leven ten volle kunnen leven. Wat ons initiatief uniek maakt, is dat we we aangepaste zorgwoningen hebben voorzien van innovatieve hulpmiddelen en tegelijktijd zelfvoorzienend zijn. Daarnaast hebben we gemeenschappelijke moestuinen waar we ons eigen biologisch voedsel verbouwen. Zo kunnen wij gezonde en verse producten consumeren, terwijl we ook het gevoel van samenwerking en verbondenheid bevorderen. 

Binnen onze woongemeenschap streven we naar een inclusieve omgeving waar iedereen zich welkom voelt. We organiseren sociale (groeps) dagactiviteiten, evenementen en ondersteunende sessies waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen. We geloven dat gemeenschap en verbondenheid een positieve invloed hebben op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen met MS.

Door de complexiteit van MS en NAH werken we ook samen met lokale gezondheids- en welzijnsorganisaties om de nodige gespecialiseerde medische en therapeutische ondersteuning te bieden aan onze bewoners. Ons wooninitiatief is gebaseerd op de principes van autonomie, zelfredzaamheid en gemeenschap. Door MS, voor MS. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen met MS hun eigen keuzes kunnen maken, onafhankelijk kunnen zijn en tegelijkertijd de steun en verbondenheid van de gemeenschap kunnen ervaren.

Afbeeldingen

Multifunctioneel

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen