Sociaal Centrum Eijsden

10-05-2024
0 reacties

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. Organisaties en burgerinitiatieven krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, samen meedoen aan gezellige activiteiten en van elkaar leren.

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Van tuinieren in moestuin Greuj en Bleuj. spullen een tweede leven geven in ons Repair Café, samen met andere buurtgenoten Nederlands oefenen in het Taalcafé tot Yin Yoga lessen en fysiotherapiesessies.


Samen, in Eijsden
Samen bouwen we aan een warm thuis waar iedereen zichzelf mag zijn. Dat doen we door elkaar te vertrouwen, naar elkaar om te kijken en met oprechte interesse naar elkaar te luisteren. Saamhorigheid staat hier dus ook centraal, daarom zoeken we elkaar op om elkaar te ontmoeten, verhalen te vertellen, kennis op te doen, onze zorgen te delen en nieuwe plannen te maken. Of gewoon, voor de gezelligheid. We kijken ook naar de talenten van alle leden. Of je nu goed kunt klussen, bloemschikken, schrijven of koken. Dit is dé plek waar je je talenten leert kennen, je kunt ontwikkelen én je kunt inzetten voor je omgeving. 

 

Afbeeldingen

De Kracht van ons Kruispunt

Sociaal welzijn

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen